Festivalul Copii pentru Copii - Sf. Sava de la Buzau - Editia 2011 - BISOCA, jud. Buzau - 30 Iulie 2011
Pastrarea sufletelor curate din copilarie traind in Hristos ! MARE ESTE DUMNEZEU !
Caritate

Festivalul Copii pentru Copii - Sf.Sava de la Buzau (BISOCA, Jud.Buzau - 30.IULIE.2011) se doreste a fi o serbare campeneasca de vara a copiilor, cu tema Caritabila si Religioasa - Crestin Ortodoxa, cu scopul dezvoltarii spiritului de Binefacere la Copii si apropierii - cunoasterii - trairii acestora in Dumnezeu - Iisus Hristos.

Prin acesta dorim sa le oferim Gradinitelor Particulare / After School-uri / Scoli Particulare din Bucuresti, o INVITATIE sa petreaca cu copiii acestora o zi minunata la munte - Bisoca, jud.Buzau - plina de activitati ce-ti linistesc si incarca sufletul, dezvoltand un Concept de Caritate: Copii pentru Copii, ajutati si impreuna cu Parintii !

Din colaborarea de pe site-ul~ghid~portal - www.gradinitebucuresti.ro - stiu ca dvs - Gradinitele Particulare / After School-uri / Scoli Particulare din Bucuresti - aveti astfel de actiuni cu copiii inscrisi la dvs, ca si parte din educatia pe care le-o oferiti, va sugeram astfel inca o destinatie: Festivalul Copii pentru Copii - Sf.Sava de la Buzau, intr-un cadru muntos romanesc de vis - Bisoca, jud.Buzau (30.IULIE.2011).

Vrem sa le descoperim - intretinem - dezvoltam copiilor (ce au avut parte de la Dumnezeu de parinti in primul rand si cu o situatie financara buna ce-si permit inscrierea acestora la Institutiile Educationale private mai sus mentionate):

- bucuria de a darui si ajuta aproapele, prin Cadouri pentru copiii mai necajiti sau orfani: jucarii, hainute, rechizite - inmanate cu dragoste si respect, lucruri stranse evident cu ajutorul parintilor, toate privite cu aceeasi recunostinta si bine primite, indiferent de valoarea lor
- spiritul de prietenie, apropiere si infratire prin rugaciunea in comun la Domnul nostru Iisus Hristos;

caritate caritate caritate
caritate caritate caritate

astfel sufletul si eduatia lor se imbogatesc nobil si dumnezeiesc inca de la varste fragede, toate intr-un cadru organizat ca un adevarat Festival al copiilor pentru copii, care pot sa-si invite si parintii !

Frumos ar fi cat mai multi Parinti din Bucuresti sa-si insoteasca copiii in aceasta excursie de o zi, serbare ~ festival, plina de insufletiri pozitive pentru toata lumea, care astfel pot sa petreaca o zi minunta in familie, intr-un cadru fermecator de munte si aer curat, cu Dumnezeu - Iisus Hristos in inima si cu copiii participand la un adevarat „team-building sufletesc" din copilarie.

Dragi Prieteni, traim in prezent niste vremuri grele, dar sa fim multumiti mereu cu ce ne-a dat Dumnezeu si sa nu uitam niciodata ca acestea sunt daruri de la Dansul, pe care trebuie sa le impartim si cu cei mai amarati !

Parintii sau Directorii de Gradinite/After School-uri/Scoli Particulare din Bucuresti ne pot sprijini - financiar sau cu orice ajutor de bunuri, produse, servicii, etc. - pe viitor si in alte actiuni caritabile - umanitare, toate legal si coordonate de catre "Fundatia pentru copii Sfantul Sava" (www.sfsavabz.ro), condusa de catre Pr. Prof. Dr. Mihail Milea .

Fundatia pentru copii Sfantul Sava
Cont: B.R.D. Sucursala Buzau
LEI: RO25BRDE100SV01921611000
EURO: RO61BRDE100SV01675481000
Adresa: Buzau, Str. Bistritei nr. 19
Tel/Fax: 0238/710.349
Web: www.sfsavabz.ro
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
C.F. 5681027
Hot. Jud. Buzau nr. 13/14.04.1993

SMS - DONATIE

fundatia-Sf-Sava-Buzau

Veniti ucenicilor ai lui Hristos, insetati dupre imparatia cea cereasca !
Doamne ajuta ! MARE ESTE DUMNEZEU !

 

Sponsori
-

 Parteneri 

- Fundatia Sf.Sava-Buzau: www.sfsavabz.ro

fundatia-Sf-Sava

- Site-ul: www.gradinitebucuresti.ro

gradinitebucuresti.ro

- Primaria-Bisoca: www.bisoca.ro

bisoca